Denne retten er veldig enkel og rask siden både fisk, grønnsaker og poteter bakes iovnensamtidig. Imens steker du sjampinjongi en panne sammen med bacon og hvitløk
Dissetorskefiletene kjøpte jeg på SolsideniTrondheim, og de gikk ned på høykant (hadde nesten ikketidtil å ta bilder- lukten av urter, sprøstekt bacon og fiskfristet)
Jeg bakte torskefileteniovnen sammen med en skvissitron, litt salt pepper, smør, persille og vårløk og serverte smakfull ertepurè og sprøstekt bacontil
Denne gangen ble det bacon og en bønnestuing. I et lavkarbokosthold er fet fisk det aller beste, og vi bruker nok aller mest laks og ørret – og makrell den korte stunden den har høysesong
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes iovnen med poteter og asparges
Surr en baconstrimle rundt hver torskefilet og stek på høy varme i stekepanne. Vanligvis lager vi torsk med eggesmør, men denne gangen testet jeg noe jeg har hatt lyst å smake lenge, nemlig torsk surret ibacon
Ovnsbakt torsk med paprikasmør, blomkålstappe og brokkoli. Denne oppskriften bruker jeg noen ganger som den er, andre ganger bytter jeg blomkål med søtpotet, bytter spekekskinke med bacon eller velger en annen type fisk (på bildene har jeg brukt steinbitfilet)
Ovnsbakt torsk med søtpotet og spekeskinke. Heiigjen godtfolk. Da er jeg tilbake med et sunt og smakfullt middagstips, synes det var på høy tid med litthvitfiskigjen
Sprøstek bacon mens fisken står iovnen, og dryss baconbiter over fisken ved servering. En fin måte å servere torsk på er å bake torsken iovnen, den blirsaftig og får en finmild smak
eks bacon eller spekeskinke. Oppskrift. Spekeskinkesurret torsk m/ertestuing og båter av søtpotet. Fisk er noe jeg er utrolig glad i, noe jeg har vært så lenge jeg kan huske