Disse torskefiletene kjøpte jeg på Solsiden i Trondheim, og de gikk ned på høykant (hadde nesten ikke tid til å ta bilder- lukten av urter, sprøstekt bacon og fisk fristet)
Hvis du vil ha litt ekstra smak og fett til, så kan du steke på litt bacon som tømmes over fisken. Varmrøyking inne med en Abu-røker er uproblematisk, bare du har brukbart avtrekk på kjøkkenvifta og et induksjonsfelt som er stort nok
Topp gratengen medbacon før servering. gratengen blir bløt , sausen er veldig god sammen med poteter. bland sammen resten av ingrediensene (ikke bacon) å hell sausen over fisken
BACON OG TOMATSALSA. Ha smør på stekepannen og stek baconet pent brunt. Rett før baconet er ferdig, tilsetter du finhakket sjalottløk, soltørkede tomater og soyasaus, rør rundt og server salsaen rykende varm
Jeg bakte torskefileten i ovnen sammen med en skvis sitron, litt salt pepper, smør, persille og vårløk og serverte smakfull ertepurè og sprøstekt bacon til
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
1 pk bacon stekes. 550 g torskefilet stekes i godt smør og krydres med sitronpepper. 1 pk bacon stekes. 550 g torskefilet stekes i godt smør og krydres med sitronpepper
Torsk medbacon og pannestekte poteter. ♥ Ha fryste mangoterninger i en bolle sammen med vaniljeprotein og glovarmt vann – rør litt før du bruker stavmikser og gjør det halvveis most
Surr en baconstrimle rundt hver torskefilet og stek på høy varme i stekepanne. Vanligvis lager vi torsk med eggesmør, men denne gangen testet jeg noe jeg har hatt lyst å smake lenge, nemlig torsk surret i bacon