Skjær torskefilet i serveringsstykker, fjern skinnet og krydre med salt og pepper. Jeg serverte den med kokte nypoteter, men ris og pasta kan også brukes som tilbehør
Topp gratengen med bacon før servering. gratengen blir bløt , sausen er veldig god sammen med poteter. 800g torskefilet 3 dl kremfløte 2 dl cremefraiche 100g Philadelphia ost Salt og pepper 1 gul løk 2 Ss tomatpuré 1 pakke bacon
Fiskegrateng med makaroni er en kjær gammel rett som de fleste husker fra barndommen ♥. Serveres gjerne med kokte poteter og revet gulrot dynket med litt sitronsaft
Hell suppen i suppeskåler, legg på reker og pynt med en dusk dill. 400 g skrei eller torskefilet. 2 ss cremefraiche lett. Smak til med saften av 1/2 sitron, salt og hvit pepper (du kan bruke svart pepper, hvis du ikke har hvit, det er mest for fargens skyld) og la suppen trekke i 10 minutter. Ingredienser 400 g skrei eller torskefilet. 2 ss cremefraiche lett
En nydelig fiskegryte med torsk. Fiskegryte med torsk smaker godt. Husk å ta ut fisken en stund før du skal lage fiskegryte med torsk, slik at den får tint skikkelig
Smak til med salt og pepper. Pynt med frisk basilikum. La det hele stå og småkoke mens torskefileten skjæres i terninger ca 3 x 3 cm og paprikaen kuttes i tykke strimler. 400 g torskefilet , skåret i små biter