Da jeg ikke fikk tak i skrei ble det torskefilet som ble ettermiddagens stjerne. sous vide), trykkoker og annet utstyr til å skape alt fra hverdagsmåltider til avanserte gourmet retter
Skrei er det beste valget, med du kan også bruke torskefilet. Hvitløken fra Gourmet Garden er fin og bruke i sauser, da blir det ingen "ubehagelige" biter
Denne oppskriften ”fant” jeg i Hals på Jylland for noen år siden. Tour de Gourmet. 600 g torskefilet. YARPP powered by AdBistroPowered by 600 g torskefilet
Her er en enkel oppskrift på hvordan man lager den hjemme før tippekampen. Tour de Gourmet. 700 g torskefilet. YARPP powered by AdBistroPowered by 700 g torskefilet
500g torskefilet (jeg brukte gourmet ryggfilet av torsk) 1 dl rød tomat pesto 3 dl matfløte litt salt og pepper revet ost. 500g torskefilet (jeg brukte gourmet ryggfilet av torsk) 1 dl rød tomat pesto 3 dl matfløte litt salt og pepper revet ost
* Eg liker best Findus torsk gourmet. 1 pose ferdig fiskesuppe fra Rema (du finn den i kjøledisken), 4oo g frossen torskefilet*, 1 stor gulrot, 1/2 bukett broccoli og litt sopp
torskefilet, jeg benytet gourmet torsk 4 ss olivenolje med sitronsmak (eventuelt tilsett 3 ss sitronsaft i olivenolje) salt og pepper. 700 g torskefilet, jeg benytet gourmet torsk 4 ss olivenolje med sitronsmak (eventuelt tilsett 3 ss sitronsaft i olivenolje) salt og pepper
c",) Torskefilet. Mandelpotetpure. 800gr. mandelpotet2 dl. melk 2 ss ekte meierismør Smak til med salt og pepper ( tilsett saltet helt til slutt, hvis du ikke vil ha seig potetmos da
Skjær torskefileten i biter. 600 g torskefilet. 1 ss hvitløk (Gourmet Garden) eller 3 fedd. 600 g torskefilet. 1 ss hvitløk (Gourmet Garden) eller 3 fedd 0,5 dl olivenolje
Fersk torskefilet drysses med litt salt og får ligge på kjøkkenbenken i 10-15 min. 750 g skinn og benfri torskefilet/ryggfilet (ev frossen gourmet torsk)