Posted by Torill Anita. Tweet. Så kan jeg endelig spise favorittfisken min igjen Man skal jo helst ikke spise torsk i måneder som ikke har bokstaven R i navnet, men nå er det oktober og fritt fram heldigvis
Pannestekt torskefilet med Lofoten Hvitvinsaus, sjalottløk og aspargesbønner. 6-800 gr torskefilet (skinn og beinfri). 6-800 gr torskefilet (skinn og beinfri)
Posted by Torill Anita. Tweet. Torsk er den fisken jeg bruker mest, i ulike varianter. Nå er jo også torsken på sitt beste så derfor er det viktig å bruke den nå
Posted by Torill Anita. Tweet. Fersk torsk er noe av det beste jeg vet. Jeg spiser torsk ganske ofte og derfor er det viktig for meg å variere hvordan jeg tilbereder og serverer den
ca 400 gram torskefileter. ca 400 gram torskefileter. . I et lavkarbokosthold er fet fisk det aller beste, og vi bruker nok aller mest laks og ørret – og makrell den korte stunden den har høysesong
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Kjøper du torskefilet, batter mix og panko er det skikkelig lett å lage. Dårlig råd i studentiden resulterte i altfor mange fiskepinnemiddager på 90-tallet og aversjon mot lignende måltider i mange år
40 kr for 800 gram frosset torskefilet fra first price er billig - dog forsvinner ganske mye vekt i vann når den tiner, men likevel - ingen kan komme å si at man ikke har råd til sunn mat med en slik pris. 4 poser torskefilet fra first price (ble til 32 fiskekarbonader à 100 gram). 4 poser torskefilet fra first price (ble til 32 fiskekarbonader 100 gram)
600 g torskefilet. 600 g torskefilet. I dag lagar eg ei deilig fiskesuppe, der eg har prøvd å leite fram den litt gamaldagse syrlege smaken som det var meir vanleg å framheve før i tida