Tilsett de øvrige ingrediensene bortsett fra squash og torskefilet -og bland alt forsiktig sammen. Legg torskefilet, i porsjonsbiter uten skinn og bein, på toppen av grønnsakene
Legg deretter en teskje smør på, sitron, squash, purreløk, paprika, asparges, salt og pepper. 1/4 squash. 1/2 paprika. ♥ Legg fire aluminimusfolieark på benkeplaten og skjær torskefiletene i 4 stykker – legg ett på hvert sitt ark. 1/4 squash. 1/2 paprika salt & pepper
Skjær rødløk, squash og paprika i biter. 600 g skreifilet eller vanlig torskefilet uten skinn og bein. 1/2 stk squash. 1 stk rød paprika. 600 g skreifilet eller vanlig torskefilet uten skinn og bein. 1/2 stk squash. 1 stk rød paprika
Del torskefiletene og legg de oppe på grønnsakene. 600-800 gram torskefilet (frossen er helt greit, men husk å tine den først). 1 gul paprika. 1 rød paprika. 1/2 squash. #oppskrift#fisk#hage#sommer#interiør#sol 600-800 gram torskefilet. 1 gul paprika. 1 rød paprika. 1/2 squash
Torskefilet med sprøstekt pancetta bacon, egg, urter og spinat. 800 gram torskefilet, i porsjonsstykker. 1 rød paprika, i biter. 1 grønn squash, i biter. Jeg kjøper en hel torskefilet, og skjærer de i porsjonsstykker på ca 200 gram. 800 gram torskefilet, i porsjonsstykker. 1 rød paprika, i biter. 1 grønn squash, i biter
Torskefilet kan gjerne byttes ut med laks eller du kan bruke kyllingfilet. Jeg brukte løk og paprika i denne, men du kan også bruke for eksempel squash, purre, sopp eller brokkoli
½ stk squash. ½ stk squash. 800-1000 g torskefilet (skinn og beinfri). 1 stk paprika. Ta ut torskefileten av kjøleskapet ca 30 minutter før tilberedning. 800-1000 g torskefilet (skinn og beinfri). 1 stk paprika