Torskefilet med deilig rekesaus. Ovnsbakt torskefilet med krepsehalesalsa, potetpuré og gulrotroser. 0,5 kg torskefilet. Sett stekeovnen på 200 g. Grillet Havbrasme/Dorade med appelsin og sterk saus 4 porsjoner 0,5 kg torskefilet
2pk a 400gram med torskefilet (jeg bruker som oftest frossen fra Findus, kjøp når det er tilbud ). Sett stekeovnen på 175gr. Ha blandingen over fisken og sett i stekeovnen ca 45min
Suppen varmet jeg i stekeovn. Stekes i stekeovnen i ca. Bouillabaisse - klar til 'koking' i stekeovn. 250 g torskefilet, uten skinn og bein. Sett stekeovnen på 180 °C. 250 g torskefilet, uten skinn og bein
Jeg har brukt to ildfaste former som får plass i stekeovnen samtidig, har du ikke to slike former så bruk en stor form og lag plass til fisken i samme form som grønnsakene
2 torskefileter (ca. Ha alt i en ildfast form og sett den i stekeovnen på 180 grader i ca. Sett formen tilbake i stekeovnen igjen og stek i 10 - 13 minutter alt etter hvor tykke fiskefiletene er. 2 torskefilet
600-800 g torskefilet. Sett stekeovn på 200 °C, varmluft. Ingredienser ♫ 600-800 g torskefilet. Herlig, rask, enkel og god ovnsrett med hvit fisk og smakfull pesto
Dryss litt timian over og sett formen inn igjen i stekeovnen. Klar for stekeovnen. Stekeovn 220 grader i (15) 20 minutter og 8 minutter. 600 g fersk torskefilet (delt i 4). Krydre med litt salt og pepper, sett formen midt i stekeovnen og stek grønnsakene til de er nesten helt møre, på 220 grader i ca. -) Stekeovn 220 grader i (15) 20 minutter og 8 minutter. 600 g fersk torskefilet (delt i 4)
Hell vann i vannskuffen på stekeovnen og forvarm ovnen. 1 kg skrei eller torskefilet. I vanlig stekeovn steker du fisken på 200°C i ca. Stekes med funksjonen kombidamp på 180°C ekte varmluft+damp, eller 200°C i vanlig stekeovn ♫. Spis & Nyt ♫ 1 kg skrei eller torskefilet
Ca 700 gr torskefilet (fersk eller frossen)2 brokkoli 1 gul løk3 fedd hvitløk6 gulerøtter2 røde paprikaLitt olivenoljeMeierismørSalt og pepperSlik gjør du. Sett stekeovnen på 200grSkjær brokkoli og gulerøtter i små buketter/biterLegg i en ildfast form og drypp litt olivenolje overSett inn i ovnen ca 10 minutterImens skjærer du løk i små båter og hvitløksbåtene i tynne skiver. Ca 700 gr torskefilet
Skjær torskefilet i biter. Ha smør og griljermel over formen og stek i stekeovnen i ca. 600 g torskefilet, uten skinn og bein. Sett stekeovnen på 200 °C. Ingredienser ✿✿ 600 g torskefilet, uten skinn og bein
600 g skreifilet eller vanlig torskefilet uten skinn og bein. Stek torsken i stekeovn på 180°C i ca. 600 g skreifilet eller vanlig torskefilet uten skinn og bein
Skjær torskefilet i biter. Ha smør og griljermel over formen og stek i stekeovnen i ca. 600 g torskefilet, uten skinn og bein. Sett stekeovnen på 200 °C. Ingredienser ✿✿ 600 g torskefilet, uten skinn og bein
700 gr torskefilet, i biter. Ta fram ei ildfast form, sett stekeovnen på 250 C og kutt opp ingrediensene som beskrevet ovenfor. 700 gr torskefilet, i biter