Torskefileter oppskrifter

Fløtegratinert Torskefilet

Fløtegratinert Torskefilet

Kjøpte noen såkalte torskeloins på tilbud i går. Frossent da. Fersk torsk er selvsagt best, men frossent passer ypperlig til denne retten
Torskefilet med sprøstekt pancetta bacon, egg, urter og spinat

Torskefilet med sprøstekt pancetta bacon, egg, urter og spinat

Fisk er noe som jeg liker meget, og da mener jeg fersk fisk. Disse torskefiletene kjøpte jeg på Solsiden i Trondheim, og de gikk ned på høykant (hadde nesten ikke tid til å ta bilder- lukten av urter, sprøstekt bacon og fisk fristet)
Torskefilet med deilig rekesaus.

Torskefilet med deilig rekesaus.

Torskefilet med deilig rekesaus. 4 porsjoner. 0,5 kg torskefilet. 1 pose med spinat. 1/2 sitron. 1 ss smør, salt, pepper og 1 ts dill
Torskefilet i løk- og paprikasaus

Torskefilet i løk- og paprikasaus

Dette trenger du til 1 person. - 1 dl ris + lettsaltet vann- 100 g skinn og benfri torskefilet- 1/2 liten paprika- 1/2 liten løk- 1 ss hvetemel- 1 vann + 1/4 fiskebuljongterning- 1,5 dl fløte- salt og pepper- 1 blad isbergsalat- litt mais- litt paprikaBle du fristet
Baconsurra torskefilet med søtpotetstappe

Baconsurra torskefilet med søtpotetstappe

Nå er det på tide med en middag igjen, og sannelig ble det ikke fiskemiddag. ) Jeg prøver bevisst å være flink til å spise fisk til middag minst et par ganger i uka, og ellers bruke fiskepålegg hvis jeg har med knekkebrød eller brød på jobb
Torskefilet med karrisaus

Torskefilet med karrisaus

Til 4 personer. 2pk a 400gram med torskefilet (jeg bruker som oftest frossen fra Findus, kjøp når det er tilbud )
Grillet torskefilet med appelsin og rosmarin !

Grillet torskefilet med appelsin og rosmarin !

Har du smakt denne sammensetningen før. torsk, appelsin og rosmarin. Smaker smaskens. Asparges og tomat passer også godt til -og for å gjøre middagen komplett, ovnsbakte poteter
Ovnsbakt torskefilet med krepsehalesalsa, potetpuré og gulrotroser

Ovnsbakt torskefilet med krepsehalesalsa, potetpuré og gulrotroser

Torskefilet med krepsehalesalsa, potetpure og gulrotroser. 4 porsjoner600 g torskefiletdill4 ts godt smørsalt og pepperlitt limesaft*200 g krepsehaler i lake1 dl olivenolje1/2 rød chili1-2 hvirløkfeddlitt dill1 lime pepper1/2 ts sukker*2 gulrøtterlitt smør og salt*400 g potet50 g smør1/2 dl fløtesalt og pepper
Torskefilét med grønnkål, tomater og pesto

Torskefilét med grønnkål, tomater og pesto

Posted by Torill Anita. Tweet. Fersk torsk er noe av det beste jeg vet. Jeg spiser torsk ganske ofte og derfor er det viktig for meg å variere hvordan jeg tilbereder og serverer den