Nå får du kjøpe fersk torskerogn i butikken, og da er det på tide å lage kaviar. Hvis du vil ha en liten variant av kaviaren, kan du tilsette litt dill
Vi er i sesongen for å få tak i rykende fersk torskerogn, og det bør du utnytte. Du kan nemlig lage hjemmelaget kaviar som er mye sunnere – og ikke minst ferskere enn den du får i butikken
Nei, vi snakker ikke russisk kaviar eller torskerogn. dette er mer eksotisk enn som så. Det eneste du skal gjøre er å komme deg ut på tur en fin høstdag, slik som idag, - og du
5 ss finkluppet persille (godt til kokt kjøtt, kjøttpuddingm stekt fisk, fiskepudding og fiskekaker4 ss finhakket dill ( godt til kokt kjøtt, kokt fisk, fiskeboller, fiskekaker)3 ss kaviar og 1 ss gressløk ( godt til kokt og stekt fisk, fiskepudding, fiskeboller)4 ss ketchup og 2 ts basilikum (godt til kjøttboller og kokte grønnsaker)2 ts sitronsaft, revet sitronskall av 1/2 sitron og 2 ss dill ( godt til kokt kjøtt, kokt og stekt fisk, torskerogn og fiskekaker)1/2 ts muskat (kokte grønnsaker)2-3 ss karri (min personlige favoritt til fiskeboller)Jeg har ofte krydderet oppi mens smøret smelter. 3 ss kaviar