Lag wraps med lomper eller tortillalefser, pakk inn i folie og ta med som lunsj. Det er nydelig som en del av pålegget på knekkebrød, i lomper, på scones eller brødskiva sammen med skinke, spekeskinke, røykt laks eller anna pålegg
Etter en opprydning i fryseren fant jeg en pakke med noen tortillalefser og sammen med noen rester fra kjøleskapet ble dette en riktig så god kveldskos
Bruk svak varme slik at de ikke blir brent på undersiden, og har du grill med lokk legger du det på, da smelter osten raskt og "pizzaen" blir fortere ferdig
Jeg bruker tortillalefser, det er det jeg får tak i her vi bor, og av en lefse blir det 3 biter. Du trenger til 4 store tortillalefser. 8 skiver seranoskinke eller annen spekeskinke 1 stor avocado1 toppet ss lettrømmeNoen dråper presset citron Pepper 8 soltørkede tomater i oljeSalat Ta ut innmaten av avocadoen og mos den med en stavmikser sammen med rømmen, smak til med pepper og presset citron. Legg på litt salat, finstrimler tomat og 2 skiver spekeskinke. 8 skiver seranoskinke eller annen spekeskinke
Slik gjer du Smør speltlomper (lomper eller tortillalefser kan også brukast) med det fyllet du ønsker, og steik på middels varme på grillen til en gyllen farge