Jerngryte/kasserolle/trykkoker. for lite tilføring av aroma til kjøttet under tilberedning vil også gjøre at kjøttet får en slags "jernsmak" som vi ikke vil ha
Men det var først da Lise Finchenhagen laget den i radio, uten trykkoker, at jeg kastet meg med. 600-1000 g lettsaltet flesk, med mye kjøtt. #middag #søndag #oppskrift 600-1000 g lettsaltet flesk, med mye kjøtt
Trykkoker og rotgrønnsaker hører sammen…det er selvsagt også andre ting som digger å leke med trykkokeren min, men akkurat nå har jeg lyst til å dele min absolutt beste gulrotpuré
Da var det søndag og tiden er som vanlig igjen inne for trykkokeren og kjøtt som krever litt juling. Valget falt denne gangen på høyrygg storfe, etter et par typiske europeiske retter i trykkokeren hadde jeg behov for en forandring
fest, fine triks, kjøtt, middag, sous vide, trykkoker. Jeg brukte første trykkoker i etpar timer, deretter lot jeg det koke ned til væsken ikke lenger dekket bena