Når sviddå toppes med innrykk av en trykkoker så blir dette med tid enda bedre. Jeg er ikke alene om å mene at den kulinariske definisjonen på høst for en vestlending er lam
Nå er det sesong for herlig, norsk lam og vi må benytte anledningen til å fråtse. Lammeskanker har kraftig smak og krever god tid i ovnen, men det er få retter som gir så mye god smak igjen for ventetiden
Trykkoker og rotgrønnsaker hører sammen…det er selvsagt også andre ting som digger å leke med trykkokeren min, men akkurat nå har jeg lyst til å dele min absolutt beste gulrotpuré
Gulrotpuréen laget jeg i trykkoker. Spesielt en av hovedrettene smeltet mitt gourmet hjerte og jeg bestemte meg for å den skulle jeg bruke som inspirasjon til å skape en uforglemmelig lammerett
Smell på lokket i trykkokeren og la stå og koke i ca. Av de tre vinene som er tilgjengelige på Vinmonopolet fra denne produsenten, er dette den med mest fylde og som gikk best til lammeretten