Trykkoker lam oppskrifter

Gulrot, lam og sjoko fest

Gulrot, lam og sjoko fest

Storfint besøk fra Hinna i kveld og sviddå var klar for nye utfordringer sammen med trykkokeren og spuma flasken
Pinnekjøtt i trykkoker’n til påske

Pinnekjøtt i trykkoker’n til påske

Påsken er her og det forbinder jeg med lam i ulike varianter…. Idag inntok Sviddå hvilemodus men trykkoker’n fikk kjørt seg
Karamellisert fransk løksuppe

Karamellisert fransk løksuppe

Med en trykkoker løftes smaken til nye høyder, og det på kort tid. Da er det bare å ønske seg en trykkoker til bursdagen og invitere til fransk aften
LAMMESKANKER MED GREMOLATA

LAMMESKANKER MED GREMOLATA

Nå er det sesong for herlig, norsk lam og vi må benytte anledningen til å fråtse. Lammeskanker har kraftig smak og krever god tid i ovnen, men det er få retter som gir så mye god smak igjen for ventetiden
En himmelsk gulrotpuré!

En himmelsk gulrotpuré!

Trykkoker og rotgrønnsaker hører sammen…det er selvsagt også andre ting som digger å leke med trykkokeren min, men akkurat nå har jeg lyst til å dele min absolutt beste gulrotpuré

Utbenet lammelår & kraft

Jeg brukte første trykkoker i etpar timer, deretter lot jeg det koke ned til væsken ikke lenger dekket bena
Osmansk Gulasj ♫♪

Osmansk Gulasj ♫♪

Jeg kokte retten i en trykkoker, før jeg helte den over i en ildfast form. Osmansk gulasj blir laget med lam eller oksekjøtt
Lammenamm

Lammenamm

Gulrotpuréen laget jeg i trykkoker. Spesielt en av hovedrettene smeltet mitt gourmet hjerte og jeg bestemte meg for å den skulle jeg bruke som inspirasjon til å skape en uforglemmelig lammerett
I disse påskelammetider…

I disse påskelammetider…

Hvis du ikke har trykkoker, koker du blomkålen mør på vanlig vis. Påske og lam hører sammen – det er som et faktum å regne
Kje / lammegryte

Kje / lammegryte

Smell på lokket i trykkokeren og la stå og koke i ca. Av de tre vinene som er tilgjengelige på Vinmonopolet fra denne produsenten, er dette den med mest fylde og som gikk best til lammeretten

Lapskaus, ertesuppe og creme brüleè

g kjøtt benfri høyrygg, men kjøtt av lam og vilt, eller salt kjøtt kan også brukes. Tips. Enkelte liker å tilsett byggryn i ertesuppen