Mens kylling koser seg i trykkokeren, koker du ris og lager en enkel grønn salat. Frisk persille. Brun kyllingen direkte i trykkokeren så du får med deg alle smakene, som danner seg i kjelen
Ris. Server med ris og noe dipping saus eller en curry potensielt som jeg gjorde. Et godt alternativ her er enten trykkoker, eller vanlig gryte, litt vann oppi sammen med litt sukker, honning, korianderfrø og la stå i 3 timer på lav varme og la knokene bli møre og gi mye smak til resten av kraften som er igjen i gryten
(Jeg bruker en trykkoker til å koke kikerter og bønner, det tar mye kortere tid å koke). Kala chana masala med ris er en av mine absolutte yndlingsretter
Hørbare tegn på at dette er et måltid store og små setter stor pris på. Torsken er den store helten, tett fulgt av spennende konsistenser fra ris, linser, sprøstekt bacon og en fløyelsmyk gulrotpuré