Trykkoker rist oppskrifter

Pinnekjøtt i trykkoker’n til påske

Pinnekjøtt i trykkoker’n til påske

Idag inntok Sviddå hvilemodus men trykkoker’n fikk kjørt seg. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å tilberede pinnekjøtt i trykkoker’n og det ble en utrolig bra opplevelse
Dulce de leche - hjemmelaget HaPå i trykkoker

Dulce de leche - hjemmelaget HaPå i trykkoker

Fordelen med å la boksen ligge fremfor stå er at den ikke rister sånn i kjelen når trykket tiltar. Det eneste du trenger for å gjenskape den Sør-Amerikanske avstammingen, er en boks søt kondensert melk, en trykkoker og vann
Pinnekjøtt i trykkoker !!

Pinnekjøtt i trykkoker !!

Legg risten i trykkokeren. Hell på vann, til rett under risten. Denne utgaven er tilberedt i trykkoker, raskt og enkelt
Gulrot, lam og sjoko fest

Gulrot, lam og sjoko fest

Storfint besøk fra Hinna i kveld og sviddå var klar for nye utfordringer sammen med trykkokeren og spuma flasken
Slik lykkes du med pinnekjøtt

Slik lykkes du med pinnekjøtt

Med trykkokeren er det ingen sak å tromme sammen til pinnekjøttfest på en vanlig førjulsdag. Bjørkepinner, metallrist eller poteter
Ukemeny uke 42 – 13.-19.10

Ukemeny uke 42 – 13.-19.10

Hvis du vil lage den i trykkoker finner du oppskrift på det HER. Laks med ristet blomkål og kikerter. Posted by torill
Trykkokt karamellisert bananpuré

Trykkokt karamellisert bananpuré

minutt risttrykkokeren for å unngå at alt brenner seg. Smelt smør og sukker forsiktig i bunnen av trykkokeren
Lammenamm

Lammenamm

Gulrotpuréen laget jeg i trykkoker. Retten har jeg kalt Lammenamm og den serveres med en silkemyk gulrot og ingefær puré, pannestekt vårløk, sukkererter, ristede kantareller, grønne erter og sprøstekt kyllingskinn

Koke egg i AirFryer !!

Overlever dem i trykkoker, så går det vel bra i en luftfrityrkoker også. Legg eggene i en rist eller bolle, som tåler varme
Pinnekjøtt i Trykkoker (av villsau fra varanger)

Pinnekjøtt i Trykkoker (av villsau fra varanger)

Med denne måten er pinnekjøtt blitt Fastfood som (nesten) konkurrerer med biffstrimer og pommfritt ang tidI bånn legger man en rist ( evt bjørkepinner hvis tradisjonen må opprettholdes)Fyller på med vann til kjøttet og skrur plata på fullt