Trykkokeråret er godt i gang, og det er på tide med rustikk og smakfull mat i vinterkulda. Brun svineknoken i trykkokerkjelen med litt olje, slik at det blir stekeflate rundt det hele
Idag inntok Sviddå hvilemodus men trykkoker’n fikk kjørt seg. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å tilberede pinnekjøtt i trykkoker’n og det ble en utrolig bra opplevelse
Smelt 100 gr smør i trykkokeren. Med inspirasjon fra Modernist Cuisine, Heston Blumenthal og Trine’s matblogg ble en veldig spennende variant av kremet jordskokksuppe kreert på kjøkkenet idag
Med trykkoker i hus trenger du ikke lenger sette av tre timer til damping av pinnekjøtt. Bygg en rist av søtpotetene i bunnen av trykkokeren eller en vanlig tykkbunnet stor kjele
Fremgangsmåte i trykkoker. grovhakk og ha oppi trykkokeren sammen med de øvrige ingrediensene. Har du ikke trykkoker, kan du bruke en gryte med lokk som tåler stekeovn
Med trykkoker og slowcooker blir det masse kraft da all væsken blir i kjelen, Derfor bruker jeg mye mindre væske når jeg koker i trykkoker og 'vanlig' Crock-Pot enn i forhold til vanlig kjele
Rett før trykkokeren er varmet opp, vil det dampe ut av dobberventilen ♫. Trykkokeren varmes opp og det lyser HEAT, det tar 10 minutter. Etter 40 minutter stilles trykkokeren går automatisk på KEEP WARM -og starter opptelling på klokken
Legg svineknoker i trykkokeren. Trykkokeren varmes opp og det lyser HEAT. Når tiden er ute, går trykkokeren automatisk over på funksjonen KEEP WARM -og starter opptelling på klokken
Brun kyllingen direkte i trykkokeren så du får med deg alle smakene, som danner seg i kjelen. Mens kylling koser seg i trykkokeren, koker du ris og lager en enkel grønn salat