Deretter legger du avisene med fisken inn i glørne i bålet og lar det ligge i ca 15. Del SALMA i passe store porsjoner og pakk de inn i matpapir sammen med noen skiver sitron, noen einer, litt dill, hakket løk
Lompene i alufolie ble så lagt på bålet vi tente opp og varma/grilla i ca. Jeg har ved en tidligere anledning uttalt at grillpølse med brød er ikke min greie, så da måtte imaget vedlikeholdes og det ble skikkelig kul-turmatpakke med fylte lomper/potetkaker i folie og enkle havrebrød med brunost
Og skal du på tur, kan den faktisk fungere som turmat også. På bildet herunder har vi vakuumpakket både gryte og potetmos, og varmet opp maten i kjeler med vann over bålet
Enkel og meget god turmat for de som ønsker å kose seg ved bålet. Nå er kjøttet gjennomstekt og når du kommer frem til bålplassen er det bare å legge nista noen minutter på bålet og vips, varm lunsj
Ost og kjeks er genial turmat da det ikke krever noen forberedelser eller tilberedning, men hvis du ønsker å løfte osten opp til et magisk smaksnivå må du prøve å grille den på bål