) Metoden min er litt annerledes, men inspirert av Hellstrøm og mammas julemiddag. Jeg hadde mitt første forsøk på ribbe med Eyvind Hellstrøm ved min side
Pinnekjøttet serveres på Hellstrømsk vis, dvs. juledag ble det atter hvitt. Om en begynner med ord-assosiasjonsleken vil jo ord som snø, gaver, Disney og julekrybbe dukke opp ytterst i bevisstheten hos de fleste
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm. Jeg har lett i hele dag etter bilder av julemiddagen i fjor, men finner det ikke
Server eplebåtene ved siden av ribben og andre tradisjonelle garnityrer på julefatet. NB. Ribbestykket bør saltes og pepres ett eller to døgn før det skal stekes
Du lurer kanskje på hvor Ingrid Espelid og Eivind Hellstrøm er. Ingrid Espelid har jeg googlet oppskiftene til, men har ingen av hennes bøker…Noe å gi meg til jul folkens
I februar ble jeg invitert sammed med et knippe journalister og husgjestsen Eivind Hellstrøm, til den franske ambassadørens bolig, for å treffe kokkene over en bedre fransk lunsj
Det er første advent i dag, og noen har dere har kanskje allerede hatt den første julemiddagen. Denne høytiden er jo i stor grad preget av god mat og drikke, og for en med diabetes som ønsker å følge et lavkarbo kosthold så kan det by på noen utfordringer selv om julemat i seg selv er ganske så lavkarbo vennlig
Dette er de siste årenes pinnekjøttmote, etter oppskrift fra kjendiskokken Eivind Hellstrøm, som virkelig har lykkes i å få folk til å prøve noe nytt med pinnekjøttet