Denne deigen hever seg ikke, så deigen blir akkurat like tykk som du smører den ut på bakebrettet. Denne grovepizzabunnen er et velsmakende, raskt og sunt alternativ til deg som er på jakt etter noe sunnere enn den klassiske lyse pizzabunnen av hvete
Da blir blandingen tykk, og renner dermed ikke. Da Kristine Økern la ut sin enkle pizzabunn her om dagen fikk jeg selvsagt veldig lyst på det, men jeg hadde ikke ost, så i dag fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en calzoneversjon av bunn-oppskriften hennes
Da kan deigen ende opp med å gi mer kalorier enn en vanlig grovpizzabunn laget på mel. Å lage pizzabunn av blomkål er blitt veldig populært, men det som går igjen i forskjellige oppskrifter er at bunnen er stinn av ost
Del speltlomper i ti "kakestykker" og legg dem på en bakplate. Mange, inkludert meg selv, ble overrasket over at tunfisk kunne bli så bra i en pizzabunn
Jeg har hatt opptil seks pizzabunner samtidig utover gulvet. Sausen starter med 3 sjalottløk som hakkes grovt og surres i rikelig olivenolje, hold varmen i panna moderat. Nå lar du sausen stå å surre i 10-20 minutt, til den er passe tykk
Tilsett mer væske/mel om den føles for tynn/tykk. Fiberfin er et fantastisk produkt som kan gjøre selv en loff, en kake eller en lys pizzabunn mer fiberrik enn et grovbrød
"Taco"lefser som er laget litt tykkere, slik at de kan brukes som tynn og perfekt pizzabunn. Det jeg liker mest ved denne løsningen er den tynnen pizzabunnen
rundstykker, kanelsnurrer, pizzabunner,skinkesnurr o. grovmalt pepper. Kværn litt grovmalt pepper over. 2 dl grov sammalt hvete. Kjevel ut deigen med litt mel til den er avlang og ca 1/2 cm tykk. Rull sammen og skjær ca 2 cm tykke biter. 2 dl grov sammalt hvete. ca 1/2 cm tykk
Strø på salt og bladpersille og del opp i tykke remser. Begynner med en oppskrift med pizzabunner,pizzasaus du kan selv variere hvor store og små dem skal være når du lager denne deigen
Hvis du liker en tykkere bunn er det nok til én pizza. Her er en lettvint oppskrift på grovpizzabunn. Det er også mulig å forhåndssteke pizzabunnen og fryse den ned til senere bruk
Pizzabunn. Dette er en grov pizza med hvitt fyll, altså ingen tomatsaus eller lignende. Bland all pizzabunn-ingrediensene sammen og smør ut pizzaen på et stekebrett med en slikkepott
1 ss havsalt finmalt, (jeg bruker grovt salt og noen runder i steinmorteren). Form deigemnene 30 cm sirkerunde pizzabunner med en tykkere kant rundt. 1 ss havsalt finmalt, (jeg bruker grovt salt og noen runder i steinmorteren)