Tørkede erter oppskrift oppskrifter

Saltkjøtt, erter og flesk

Saltkjøtt, erter og flesk

gule tørkedeerter. 1. Sett over en kjele med vann og legg i lammekjøttet. Skum av når det koker opp. Ha i sjalottløk i båter, laurbærbladene, pepper/nellikspiker og persillen
Tørkede kikerter kontra ferdig kokte

Tørkede kikerter kontra ferdig kokte

Jeg var på butikken for å kjøpe tørkedekikerter, siden de er billigere en ferdig kokte. De tørkede kikertene var ikke økologiske, det har selvsakt en betydning på prisen
Blåbærpai med smuldretopping

Blåbærpai med smuldretopping

♥ Teknikken med å fylle formen med tørkedeerter eller keramiske bakekuler under forstekingen er ment å forhindre at deigkanten krymper nedover
Lammecarré med rødvinsaus og godt tilbehør

Lammecarré med rødvinsaus og godt tilbehør

Lammecarré, rødvinsaus, erterpurre, ostepoteter og salsa.  Erterpure. Kokopp ertere i litt vann,. 150 g frossne erter. 4 tørkede aprikoser. 20 tørkede tranebær
Laks -og brokkolipai

Laks -og brokkolipai

Prikk bunnen med gaffel og ha tørre erter i bunnen. Når paideigen har forstekt i ca 15 min, tar du den ut og fjerner de tørkede ertene
Sitronterte med marengs

Sitronterte med marengs

Legg bakepapir i formen og fyll opp med tørkedeerter. Ta formen ut av ovnen, løft ot papiret med de tørkede ertene
Pai - bruk opp restene

Pai - bruk opp restene

Brokkoli, blomkål, mais, gulrot, erter, grønne bønner. Oppskrift. 1 ts tørkede. 1 ts tørkede. Pai er smart budsjettmat
Pai med bacon og purre

Pai med bacon og purre

(Legg i folie og fyll på med tørkedeerter slik at bunnen bevarer fasongen under steking. Kutt smøret i terninger og smuldre det sammen med melet
Sitronterte

Sitronterte

Fyll så formen opp med tørkedeerter eller linser, dette får du kjøpt på vanlige matbutikker, jeg har brukt 2 pakker tørkedeerter på dette bildet
Hummus

Hummus

Tørkedekikerter må legges i bløtt et døgn før bruk. Den lages av kikerter og passer som tilbehør til både fisk og kjøtt
Eplepai - Apple pie

Eplepai - Apple pie

Eventuelt dekk bunnen med aluminiumsfolie og hell i en pakke tørre tørkedeerter for å holde deigen nede (disse ertene kan gjenbrukes til samme formål)