I en bolle tar du pakken med kjøttdeig og karbonadedeig(denne blandingen er perfekt fordi det ekstra fettet fra kjøttdeigen gir gryta ekstra god smak) Tilsett svart pepper, søtt paprikapulver og salt
Ta gryten av varmen og ha i paprikapulver, pepper og kumminfrøene. 1 ½ ss paprikapulver (bruk gjerne ungarskpaprikapulver hvis du får tak i). 1 ½ ss paprikapulver (bruk gjerne ungarskpaprikapulver hvis du får tak i)
Fylt paprika med sprøstekt Ungarsk pølse eller chorizo. 1 ss paprikapulver. Ha i 1 ss sitronsaft, 2 ss sukker, 1 ss paprikapulver, 1 ts cumin, 2 klyper salt og litt nykvernet pepper. 1 ss paprikapulver. 1 ss paprikapulver
Dryss i mel og paprikapulver og rør gødt. )1 kg oksekjøtt i store terninger2 store løk, skivede4-5 hakkede hvitløksfedd1 ss hvetemel1 ss paprikapulver6 dl kraft/buljong1 boks hermetiske hakkede tomater2 ss tomatpurésalt/pepper2 røde paprika i biter6 store poteter, delt i biter1½ dl seterrømmeBrun kjøttet. 1 ss paprikapulver
Den krutsterke smaken vi trudd var chili, men viste seg å vere ungarsk paprika. Ta kjelen av varmen, tilsett paprikapulveret, og rør godt rundt til paprikaen «smelter» i feittet