Dagens oppskrift handler om koteletter. Server koteletter med grønnsaker og ostesaus. 2 nakkekoteletter. 1 pk kremost med urter. 2 nakkekoteletter. 1 pk kremost med urter
Dette var til 4 koteletter. Urter, for eks basilikum, koriander, 1 appelsin i biter (fileteres) og eventuelt granateplekjerner. Urter, for eks basilikum, koriander, 1 appelsin i biter (fileteres) og eventuelt granateplekjerner
La smøret stå fremme slik at det blir mykt før du rører inn urter og sitronskall. Koteletter er god hverdagsmat, og når kotelettene er møre er det også nydelig mat
2 nakkekoteletter/rester av gårsdagens biff/pølser/noen kjøttkaker4 poteter (kuttet i båter)2 gulrøtter (skivede)1 gul løk (kuttet i strimler)¨hvis du har en litt myk paprika, tar du med den også, så slipper du å kaste den. 6 cherrytomater (delt i to)litt olivenoljekrydder (salt, pepper, grillkrydder, friske urter o. 2 nakkekoteletter
Hvitløk og tørkede urter er godt til salami. Du kan for eksempel bruke koteletter som du kverner. Vi har innført tradisjon for å lage egne spekepølser til jul, og det er jeg så glad for
Koteletter med syltet eple og løk. Koteletter med grillet paprika. Potetpuré1 kg poteter1 dl olivenolje1/2 dl revet parmesan (kan sløyfes)1 ts salt1 ts pepper1 ss krydderurter (f. 1 ss krydderurter (f
Legg over småtomater og strø over urter ved servering. Egentlig er det svinekoteletter som passer aller best til denne formen, jeg har brukt ytrefilet av svin i dag, det smakte like godt
Jeg har valgt å holde smaksettingen til en liten håndfull friske urter og en dæsj granateplesirup. Du går imidlertid glipp av utrolig mye godt om du kun legger burgere, koteletter og grillspyd med kjøtt på grillen
Server lammekoteletter sammen med stuing og skyen fra stekingen. 2 – 4 lammekoteletter. 1 eske kremost med urter. 4 lammekoteletter. 1 eske kremost med urter