Jeg tror mange assosierer skikkelig sprø vårrullermed restaurantbesøk. Personlig har jeg ikke laget mye vårruller hjemme, men har til tid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt i butikken
Denne oppskrifta gir ca. Ha i krydderet og smak til med sauser. Steik kjøttdeigen. Heimlaga vårruller er luksus i en travel hverdag, men hvorfor ikkje lage en stor porsjon og fryse ned
Legg nudlene i en bolle med vann. Bland i kjøttdeig, egg, og nudler. Brett inn sidene først, så papiret på undersiden og stram til med papiret på oversiden
Håper dere liker denne oppskriften for skikkelig asiatisk vårruller. Disse vårrullene er fylt medkjøttdeig, grønnsaker, sauser, urter og kryddere som skaper en fantastisk god rett
Stek kjøttdeig sammen med grønnsakene på middels varme til kjøttdeigen har fått litt farge. Hjemmelagde vårruller er en stor favoritt hos mange og sammen med eggeris bir dette en supergod middag
Jeg er sikker på at det finnes minst like mange vårrulloppskrifter som det finnes familier i Kina. Bland i kjøttdeigen og nudlene, smak til med salt og pepper og glutamat (ca
Trodde du det var vanskelig å lage vårruller. Vårrullene kan du fritere i en kasserolle med olje, du bør ha et steketermometer for å følge med på temperaturen, men det er mulig å gjøre det uten det også, da må du passe ekstra godt på sånn at de ikke blir brent