Maten i Vietnam er inspirert av både fransk og kinesisk kjøkken. Vietnam blir ofte omtalt som urtenes hjemland, og har utviklet en særegen og imponerende kokekunst
Vårruller kan jo lages av alt - egentlig - i alle fall her i vår vestlige verden. 1 kg kjøttdeig/karbonadedeig5-6 Gulerøtter1 løkI "bunt" selleri1/2 hodekål1 hel kinesisk hvitløk1/2 purre1 pk glassnudlerSalt og pepperGlutemat - speisialsalt for vårruller, fås på invandrerbutikker2-3 egg
Til 15 vårruller brukte jeg. Stek 3-4 vårruller av gangen i ca 2 minutter på hver side til de er gyldne. 15 vårruller brukte jeg. 3-4 vårruller av gangen i ca
Kjøttboller med sitrongress og korianderStekt brokkoliSteinbit med smørbakt purreMandelpanert scampiMango og ananassalsaVårruller med grønnsaker og sjømatAsparges med filobunn*Fylte kylling overlår*Maki*Laksekaker*oppskriftene finnes på bloggen fra før
Tørkede sopp er fantastisk å bruke til kraft, rispapir passer til å pakke inn vietnamesiske vårruller (de som er rå), chili, pekingand-saus og masse, masse mer
a crispy vårruller, dim sum, thaisupper og sushi. (til de som forbinder det med de friterte bananene fra kinesiske restauranter fra 80 tallet så må disse prøves
(8 pannekaker). Rør sammen pannekakerøren og stek tynne pannekaker. Legg dem utover til avkjøling. Strimle skinken fint opp og legg den i marinaden som er blandet godt sammen