Det er jo så godt, prøvde meg på rispapir for første gang. ) Men jeg fant ihvertfall vietnamesisk rispapir av bambustre (22 com), fargede nudler smaksatt med søtpotet/rødbeter og søtpotet + noen for meg nye grønnsaker – salatløk og vinterredikk
Da får man det saftig, friskt og med litt styrke. Disse vårrullene kan du servere som de er eller fritere de om man ønsker ett skikkelig crispy og smakfullt resultat
Når alle er pakket, sett på stekeplate og ha stekepanna halvfull med raps eller solsikkeolje. Jeg pleier å servere de sammen medris og sweet chilisaus 2 pk filodeig
før du begynner med friteringen legger du en rist ved siden av gryten, og legg et tykt lag med tørkepapir på risten hvor du legger de ferdigfriterte vårrullene på sånn at fettet får renne av, sånn at de holder seg sprø og ikke blir mye
Server gjerne medris, en god salat, sweet chilisaus, rømme og sterk. Vårruller er fantastisk deilig. Og det beste av alt er at du kan fylle dem med nesten hva
I går hadde vi vårruller, og derfor ble det en del ris til overs. Da passer det fint med stekt ris. Dagens variant var med gulrot, egg, kyllingkjøtt og vårløk
Ha en rist dekket med kjøkkenpapir stående klar. Legg vårrullene på risten til avrenning. I originaloppskriften var det egentlig scampi, men jeg har byttet ut scampi med kjøttdeig for det liker alle i heimen best
På søndag serverte vi dem medris også i tillegg til dette. Jeg har vært med venninna mi å laget det et par ganger tidligere og jeg har virkelig fått dilla på vårruller
Ferske vårrullar er passe eksotisk, passe sunt og med deilig frisk, sprø smak. Dei skal fort fuktast, og så er dei klare til å bli fylt med gode greier
Jeg har laget vårruller tidligere med kylling og mango og det kan du lese om HER. Rispapiret fuktes raskt ett par sekunder under springen og er klart til å rulles med det samme
Lumpia Semarang - vårruller. Den servers på varm ris, litt ekstra sauser er satt frem og med ett ekstra dryss med ferske selleriblader blir den ekstra god