Vårruller nrk oppskrifter

Sprø vårruller

Sprø vårruller

Finhakket vårløk, ingefær, galangarot, chili, sitrongress og limeblader stekes godt i litt olje i en stor panne
Vårruller

Vårruller

Brun kjøttdeigen og smak til med krydder. Agurk og gulrot vaskes og finkuttes/raspes før det blandes med knust hvitløk
Thairuller med tigerreker

Thairuller med tigerreker

12 rispapir til vårruller. Innholdet i rullene kan varieres i det uendelige. Men hovedsaken er at de skal være friske og at innholdet av kjøtt, fisk eller skalldyr ikke skal dominere
Friske rispapirruller

Friske rispapirruller

Rispapirarkene legges i lunkent vann til de kan brettes. Skjær alle grønnsakene i smale strimler. Rens rekene
Sprø ruller med chilisaus

Sprø ruller med chilisaus

Legg fyllet i en smal stripe på wontondeigen, pensle kantene av deigen med egg og rull noen lange, tynne vårruller
Små spicy fishcakes

Små spicy fishcakes

Dipen er god til fishcakes, men også uunnværlig til sprø vårruller. Rør finhakket torsk sammen med salt og egg til den henger godt sammen

Vårruller

Oppskriften fant jeg på nrk sine hjemmesider, men jeg har gjort noen små endringer. Jeg tenkte jeg kunne dele en oppskrift på vårruller med dere

60 Spørsmål

Vårruller er favoritten. Nrk P3 og P1. Spørsmål, kopiert fra Hilde Christina/PurpleLadida. 1. Hvor gammel er du om fem år

Myke vårruller

Bland sammen majones og creme fraiche og smak til med wasabi. Ha i litt cayennepepper. Finhakk mintblader, frisk koriander og vårløk

Vårruller

170 °C, legges forsiktig tre eller fire vårruller nedi, og stek til de er gyllenbrune, det tar omtrent 2 minutter