Prøv også våre andre asiatiske oppskrifter. Skal du varme opp igjen gårsdagens vårruller. Stek kyllingblandingen på høy varme til den er brunet (men ikke brent)
Se oppskrift på Chili- og peanøttdip. Legg en og en vårrull forsiktig i den varme oljen. Maten i Vietnam er inspirert av både fransk og kinesisk kjøkken
La det surre på medium varme i ca. 12 stk hvitløksfeddOppskriften holder til 30 vårruller. Friter 3–6 vårruller på en gang (avhengig av hva du friterer i) til de er gyllenbrune. Vårrullene kan varmes opp igjen på 200 grader i stekeovnen
Og så mye bedre de smaker, varme, sprø og smakfulle. Hjemmelagede vårruller er bryet verdt. Lag ferdig alle vårrullene, og frityrstek dem i olje på middels sterk varme i en dyp kasserolle eller wok-panne
Stek kjøttdeig sammen med grønnsakene på middels varme til kjøttdeigen har fått litt farge. Hjemmelagde vårruller er en stor favoritt hos mange og sammen med eggeris bir dette en supergod middag
Ha i et rispapir i det varme vannet og la det ligge til det er helt mykt. Til tross for navnet, kan vårruller gjerne nytes hele året rundt og ikke bare på våren
Jeg har veldig lyst til å lage vårruller. Dette er noe jeg aldri har lagd før, og da det finnes flere forskjellige oppskrifter på nettet, og vårrullark (ris, filodeig o
Myke vårruller er strengt talt mer vietnamesisk enn Thai, men venninne Linns reisetips og matinspirasjon fra både Thailand og andre steder i verden er til å stole på