12 stk hvitløksfeddOppskriften holder til 30 vårruller. Friter 3–6 vårruller på en gang (avhengig av hva du friterer i) til de er gyllenbrune. Vårrullene kan varmes opp igjen på 200 grader i stekeovnen
« Friske vårruller med knasende grønnsakerFiled Under. Dette er en fransk potetgrateng, som tradisjonelt består av poteter i skiver og smeltet smør bakt i en form i stekeovnen
Det var min datter Kristine og hennes venninne Heidi som begynte å lage vårruller hjemme hos oss. Denne porsjonen rekker til 40 vårruller og det er antallet rispapir i pakken. 2 pakker Mama Sita krydderblanding til vårruller. Jeg steker vårrullene i 15 minutter ved 180 grader i stekeovnen. 2 pakker Mama Sita krydderblanding til vårruller
Kjøttboller med sitrongress og korianderStekt brokkoliSteinbit med smørbakt purreMandelpanert scampiMango og ananassalsaVårruller med grønnsaker og sjømatAsparges med filobunn*Fylte kylling overlår*Maki*Laksekaker*oppskriftene finnes på bloggen fra før