Vaffelrøre 5 egg oppskrifter

Goro til jul

Goro til jul

Røra er tykkere enn vaffelrøre og derfor litt vanskelig å få utover. 0)Goro2 dl smeltet  smør2 dl sukker3 egg3 dl fløte2 dl potetmel2 dl hvetemel1 ts kardemommePisk egg og sukker til eggedosis. 3 egg
Sunne grove vafler til frokost?

Sunne grove vafler til frokost?

Tilsett egg, mager kesam og halvparten av melken. I tillegg inneholder vaflene. 1/5ts Salt. 1/5ts Bakepulver. 2 Egg. 5dl Skummet melk. Jeg liker at vaffelrøren ikke er tykk, så jeg endte opp med å bruke 5 dl på grunn av havregrynen. 15E% Fett. 1/5ts Salt. 1/5ts Bakepulver. 2 Egg 100g Mager kesam. 5dl Skummet melk
Vafler (lavkarbo og glutenfri

Vafler (lavkarbo og glutenfri

Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
VAFLER MED HAVREGRYN

VAFLER MED HAVREGRYN

Rør klumpfritt og ha så i egg og smeltet smør. 1 god liter vaffelrøre. 5dl hvetemel. 2 egg. La stå 15 minutt før du steker vafler. 5dl hvetemel. 2 egg 80 g smeltet smør
Sunne vafler

Sunne vafler

2015 kl. Dette feires internasjonalt over heile verden 25. Sunne vafler, 4 plater ♦ 2 egg♦ 60 g (glutenfritt) havremel♦ 20 g valgfritt mel♦ 70 g kesam♦ 2 ts sukrin+♦ 1/2 ts kanel og 1/2 ts kardemomme♦ Vatn til passe konsistens Miks sammen ingrediensane og juster med vatn til ei passelig tynn vaffelrøre. 125 mettande kalorier per vaffelplate. 2015 kl. 70 g kesam♦ 2 ts sukrin+♦ 1/2 ts kanel og 1/2 ts kardemomme♦ Vatn til passe konsistens Miks sammen ingrediensane og juster med vatn til ei passelig tynn vaffelrøre. 125 mettande kalorier per vaffelplate
HVERDAGSPIZZA

HVERDAGSPIZZA

Tilsett nok væske til at du får en lett smørbar deig, omtrent som vaffelrøre. Legg over pizzaen. Riv karbonadedeigen i biter og legg
Vaffel 1

Vaffel 1

Så hvorfor legge ut oppskrift på vaffel. ¤ Pisk eggedosis av egg og sukker. ¤ Tilsett salt og all melka i eggedosisen og visp det godt sammen
Sukkerfrie Vafler med kefir og havregryn ♥

Sukkerfrie Vafler med kefir og havregryn ♥

Pisk sammen egg og natreen strø søtningsmiddel. Pisker sammen egg og natreen ♥. Inneholder totalt 1750 kcal / 135 kcal per vaffelplate. En vanlig vaffelplate laget på Toro sin ferdigblanding inneholder 350 kalorier. 2 egg. 5 dl kefir. 50 g havregryn. La vaffelrøren svelle i 30 minutter. 2 egg 1 dl natreen strø = 10 gram 1 ts vaniljesukker. 5 dl kefir. 50 g havregryn
Sunne havrevafler en lørdag morgen?

Sunne havrevafler en lørdag morgen?

Det beste han vet er vafler, og når han blunker litt ekstra med øynene er jo ikke jeg akkurat så vanskelig å b♥ Denne gangen tok jeg det jeg hadde i kjøleskapet, og vips så ble dette en fantastisk vaffelrøre med sunne ingredienser, uten tilsatt sukker og hvetemel
Myke vafler med surmelk

Myke vafler med surmelk

Ellers går det også fint å oppbevare vaffelrøren i kjøleskapet i et par dager hvis du ikke orker å steke opp alle vaflene på en gang
Sunne vafler i nye variasjoner!

Sunne vafler i nye variasjoner!

Bland sammen alle ingreidensene, juster med vatn til ei passelig vaffelrøre, litt tynn og rennande. Eg må igjen berre takke alle som titter innom, legger igjen kommentarer og tilbakemeldinger på oppskrifter, tips, råd, ris, konstruktiv kritikk
Rømmevafler

Rømmevafler

5 dl hvetemel. 5 ss sukker. 4 små eller 3 store egg. 5 dl hvetemel, 5 ss sukker, 1 ts bakepulver, 2 ts vaniljesukker, 1/2 ts kardemomme, 1/2 ts kanel og 1 klype salt. Bland 3 dl vann, 3 dl lettrømme og 4 små eller 3 store egg og rør inn med det tørre til klumpfritt. Smelt 60g smør og bland med vaffelrøren. 5. Ukemeny 25/2016. juni 5, 2016 • 0. mai 24, 2016 • 0 5 dl hvetemel. 5 ss sukker. 3 store egg. 5 dl hvetemel. 5 ss sukker. 3 store egg
Vafler med spelt og havregryn

Vafler med spelt og havregryn

Dette er en super oppskrift på vafler som blir ganske næringsrike på grunn av grov spelt, havregryn og egg, og det er lite fett og sukker i denne vaffelrøren
Søt maisbrød (Sweet Cornbread)

Søt maisbrød (Sweet Cornbread)

Røra skal være tykk men flytende som en vaffelrøre, ikke som en brøddeig. Maisbrød er perfekt å servere som tillegg til et mangfold av hovedretter