Tilsett vaniljesukker, kardemomme, natron og havregryn. Sukker ble byttet ut med søtningsmiddel. 1 ts natron. La vaffelrøren svelle i 30 minutter. 1 ts natron
Bland godt og tilsett risgrøten og mere mel til du har en røre tykkere enn vanlig vaffelrøre, den skal være så tykk at den ikke siger utover når du setter røren i klatter på stekepannen
Eggehvitene stivpiskes i en egen bolle, og foldes forsiktig inn i vaffelrøren. Belgiske vafler er ikke smakssatt med kardemomme som de nordiske vaflene, men med vanilje
Vaffelrøre. Hva ble det liksom med dessert en gang i blandt. Vaffelrøre. Nå skal man kose seg hver dag med sunne desserter, og ikke syns jeg det smaker like godt heller
Vaffelrøre. Hva er vel mer norsk enn Vaffel med brunost og syltetøy. Alle besteforeldre/mødre/familier har jo sin egen oppskrift på vaffelrøre som de mener er uslåelig
I dag er det vaffeldag og da vil jeg dele en ny vaffeloppskrift med dere. Gulrotvaffel med havregryn tilsier vel at det kanskje er en litt sunnere variat
Tilsett vaniljesukker, kardemomme, natron og havregryn. Sukker ble byttet ut med søtningsmiddel. 1 ts natron. La vaffelrøren svelle i 30 minutter. 1 ts natron
OBS vaffelrøra skal være mye tykkere enn vanlig vaffelrøre. 2 ts bakepulver eller 1 ts natron. Lager du den groveste varianten med sammalt hvete, havre og uten sukker, kardemumme og vanlijesukker, så kan det være godt med litt salt i røra ca 1 ts. 2 ts bakepulver eller 1 ts natron