Vaffelrøren skal svelle i kjøleskapet i ca. Siden det er selveste vaffeldagen om to dager så klinker jeg til med sprø sjokoladevafler med deilig mascarponekrem av lime og varm sjokoladeganache
ligne på en litt tykk vaffelrøre både i konsistens og utseende. En utrolig lett og sprø skorpe er så. Jeg har skrevet et eget blogginnlegg om at jeg ikke driver en interesseblogg for cøliakere eller gluteintolerante (du finner det HER om du vi lese det), men denne oppskriften må deles
I tillegg inneholder vaffelrøren. Stek vaflene til de blir gyldne, jeg bruker formfett når jeg steker vafler fordi de blir så utrolig sprø, noe jeg elsker
Jeg har et glass i kjøleskapet som jeg bruker til å vende for eksempel fisk som skal stekes eller når en vaffelrøre eller pannekakerøre skal lages i en fei
For tre kroner kunne man steke sin egen på tennisklubben jeg ikke var medlem i, og et loppemarked uten bøtter av den herligste vaffelrøren var helt utenkelig
Vaflene blir skikkelig sprø, smakfulle med kardemomme og vanilje. La vaffelrøren svelle i 15 minutter. Det finnes tusenvis av vaffeloppskrifter og denne er ikke spesielt bemerkelsesverdig foruten om at den er relativt sunn med havregryn, glutenfri og enkel å lage
Nøttemelken brukes til raw müsli, som melk, melk i kaffe, pannekakerøre, vaffelrøre, kaker, puddinger og andre desserter, milkshakes og smoothies, under får du eksempel på en julete vri som Prinsemann likte godt
Vaffelrøre. Med kulturmelk blir de faktisk litt «sprø» – noe jeg er veldig glad i. Vaffelrøre. Jeg lovte dere oppskriften på min fantastiske vaffeloppskrift, men som jeg også skrev i går – den er på ingen måte sunn
Vaffelrøre. Nystekte vafler som er sprø i kantene, og herlig myk og luftig inni, med en søt, fløyelsmyk og «kremete» smak med et hint av kardemomme eller vanilje