Med drikketuten på flaska så ble det også superlett å tømme røra, null rot. Vell, i går så måtte jeg faktisk teste om jeg kunne lage vaffelrøre i blenderen, og det gikk faktisk veldig griet
Røra er litt tjukkare enn vanlig vaffelrøre,men ser ellers ut som ei 'vanlig' røre. 3 dl seterrømme4 egg100 g meierismør, smelta1 ss sukrin2 ts bakepulver1 ts kardemomme5 ts Johannesbrødkjernemel (JBK)Bland alt det våte først, ha deretter alt det tørre oppiog bland godt sammen
Jeg liker at vaffelrøren ikke er tykk, så jeg endte opp med å bruke 5 dl på grunn av havregrynen. Jeg kjøpte vaffeljern rett før påske og med dette kunne jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke har kjøpt den før
1 god liter vaffelrøre. Vafler med havregryn. Ikke sunne vafler, men litt sunnere og veldig gode ♥. Ønsker du sunnere vafler er det bare å bytte ut noe av melet med grovere mel
Her skal nemlig vaffelrøren heve en time før du kan bruke den. Bland mel, tørrgjær og salt og visp dette inn i væsken slik at du får en røre uten klumper
Putt dem i din frokostblanding, ha det over frokostgrøt, legg de under pålegg på brødskiven, ha det i yoghurt sammen med andre nøtter og frø, putt de inni vaffelrøre (vil tykne røren), ha det i brød og rundstykker eller annen bakst
La vaffelrøren stå og svelle i ca 15-20 minutter før du setter i gang med stekingen. Ha egg, sukrin+ (eller sukker), cottage cheese, melk, havregryn og vaniljesukker i en bolle Lag en jevn blanding ved hjelp av en stavmikser