Etter å ha lagd vaflermed både frukt og grønt, juice og brus, rømme, fløte, kefir, yoghurt, hvetemel, speltmel, havregryn osv…, tør jeg påstå akkurat dette
Og du får saftige smakfulle vafler,som du kan kose deg med mens høststormen uler utenfor. Høstvafler. Ha alt, untatt smøret, i bakebollen og pisk godt sammen med ballongvispen
Bland sammen fløtemelken, sukker, hvetemel og det revne sitronskallet. Vafler. 5 dl fløte. La røren svelle i ca 15 minutter før den stekes i vaffeljern
no – men jeg var nok litt rausere med smøret, og brukte sammalt hvetemel istedenfor fint. bakepulver, basilikum, blomkål, dijonsennep, egg, fløte, gouda, gressløk, hjertesalat, hvit balsamico, hvitløk, kyllingkraft, mel, melk, rømme, sammalt hvete, smør, vinagrette
) Så hadde jeg i mel, bakepulver, melk, juice og fløte om hverandre. Vanligvis synes jeg ikke vafler er like gode neste dag, men siden jeg hadde i brunt sukker, ønsket jeg å teste om disse ville være annerledes
Og det du ønsker å ha i omeletten, min er med gressløk og skinke. Smør jernet med olje eller smør. 1 ss melk (kan også bruke fløte eller vann). 1 ss melk (kan også bruke fløte eller vann)
Visp egg og fløte sammen med fiberhusk. Den ene er sprø creme fraiche vafler, og den andre er glutenfri mandelvafler som er sukkerfri (søtet med palmesukker)