Pavlova kake for meg var bare en kake jeg har sett mange lage for 17. 2-3 dl vaniljekrem. En time før servering pisket jeg krem, og hadde i ca 2-3 dl vaniljekrem, en blanding av disse kremene gir et balansert smak. 2-3 dl vaniljekrem
Når bunnen er kald legges vaniljekrem på, og deretter pisket krem oppå vaniljekremen igjen. Det er store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Pavlova med vaniljekrem og friske bær …. ferdig vaniljekrem. Legg på et tykt lag med krm/vaniljekrem. I dag på 17-mai valgte jeg å servere Pavlova med friske bær. 1 pk ferdig vaniljekrem
En herlig pavlova med hjemmelaget vaniljekrem topper virkelig alt. vaniljekrem. Skru så av varmen og la pavlovaen stå i ovnen ( med døren litt på gløtt) til den er helt romtemperert