Lag en fordypning i midten av hver bolle og fyll i vaniljekrem. Ha kesam, tørrgjær, kardemomme, salt, sukker, sukrin+ og 2/3 av melet i en bolle, tilsett melkeblandingen og rør til deigen blir jevn. Spe med resten av melet til du får en smidig deig, jeg lot den elte i kjøkkenmaskin 5-10 min. La deigen heve til dobbel størrelse ca 45 minutter. Trill deigen til 10-12 boller. 3 dl vaniljekrem (eller hva med å prøve propud vanilje. 1 egg til pensling. 2-3 ss kokosmasse til å dyppe i. 3 dl vaniljekrem (eller hva med å prøve propud vanilje. 1 egg til pensling. 2-3 ss kokosmasse til å dyppe i
Vaniljekrem, kjøpt eller hjemmelagd. For å lage skoleboller trenger du i tillegg. Lysten på julebakst er ikke helt tilstede i år, så det har ikke blitt så mye av den slags
Sett vaniljekrementil avkjøling, dekk til med plastfolie når den er kald nok. Det viktigste for å få en perfekt skolebolle er å ha en luftig bolle, masse vaniljekrem… og MASSE kokos
Mens deigen hever kan du lage vaniljekremen. Og ingenting blir verre av å servere dem med kakao til. Ferske, luftige og saftige skoleboller med hjemmelaget krem med ekte vanilje i midten
Oppskriften er enkel og det er ikke vanskeligt å få til å lage de, man kan gjøre det littegranne enkelere for seg selv ved å bruke ferdigpakke vaniljekrem