Hell væsken tilbake i kjelen og kok til den blir tykk. Når røra har blitt tykk (du kjenner det på motstanden mens du rører) ta den av platen og hell dette opp i en mugge/sausenebb
Når den er blitt tykk nok(den tykner litt mer når den blir kald, så ikke la den stå for lenge). I dag har jeg lyst til å dele en vaniljekrem oppskrift med dere
Tilsett melk så ikke røra blir alt for tykk. Med vaniljekrem. Og vaniljekrem. Klem vaniljekrem litt spredt utover kaka (i klatter), og strø over med kanel, sukker og mandler
) Hvis ikke blir rullekaken veldig tykk. Man kan variere smaken med mye forskjellig, men denne versjonen med jordbær og vaniljekrem har blitt en sikker favoritt her i huset
Nå plasserer dump klut på arbeidsbordet og sett et stort stykke bakepapir på den. Nå kan du forberede kremen ved blande pisket krem, kremost og vaniljekrem sammen, bruk visp
Rør sammen melis og presset appelsinsaft til en passe tykk melisglasur. Jeg har fylt dem med vaniljekrem og pyntet topplokket med melisglasur tilsatt presset appelsinsaft
Rør sammen melis, vann og sitronsaft til en tykk melisglasur. En nydelig bollekakevariant får man ved å bruke søt hvetedeig, fylle hullene i deigen med vaniljekrem og strø over fargerike bær