Blåbærmuffins, bringebærmuffins, gulrotmuffins, sjokolademuffins, bananmuffins, vaniljemuffins m. Ingredienser til ca 15-20stk. Ha 1-2 ss røre i hver form og stek på 200 grader i 15-20 minutter eller til de er gyldne og gjennomstekt. Vil du bruke vanlig sukker eller brunt sukker så bruker du 120 g av dette
Igår lagde jeg sjokolademuffins (lavkarbo) som ble kjempegode, oppskrift på de finner du HER, og i dag hadde jeg lyst å lage vaniljemuffins med bringebær i da jeg hadde en eske med ferske bringebær som måtte spises før de ble for gamle
200 g i ca 10 min. Vaniljemuffins 12 stk. Sett på Cupcake jernet, eller stekeovnen på 200 g. (Det stod at det skulle bli 18 stk i oppskriften, men jeg fikk 12 stk. 200 g. 12 stk. Sett på Cupcake jernet, eller stekeovnen på 200 g
Vaniljemuffins - 17 stk. 120 gram kokosmel (Her er du som sagt fri til å bruke det som måtte passe for deg, enten det er mandelmel, proteinpulver eller annet glutenfritt mel, eller en blanding. Stek dem i rundt 20 minutter eller til en pinne/gaffel kommer ut uten å være fuktig. ) 17 stk. 120 gram kokosmel. 20 minutter eller
I dag har jeg laget sjokolademuffins med vaniljetopping, og vaniljemuffins med sjokoladetopping. Her er altså oppskriften på årsvollhjemmebakeri cupcakes, 12 stk. 100 g meierismør120 g sukker3 egg1 ts vaniljeessens1 dl surmelk150 g hvetemel0,5 ts natron(2-3 ss kakao for sjokolademuffins)Rør smør og sukker hvitt, tilsett ett egg om gangen og rør godt mellom. 150 g meierismør200 g melis1 ts vaniljeessensca 2 ss melk(bytt ut melk med 100 g smelta kokesjokolade for sjokoladekrem)(wilton gele-konditorfarge hvis du vil ha farge på vaniljetoppingen)Rør smør og sukker hvitt, ha i resten. 120 g sukker
Jeg laget vaniljemuffins med sjokoladekrem og sjokolademuffins med ostekrem. Oppskriftene husker jeg ikke helt, men vaniljemuffinsene er "vanlig muffins" oppskrift