Vaniljemuffins. Husk å la muffinsene avkjøles helt før du tar på glasur. Heldigvis kan en god glasur kamuflere en hver lav muffins – og gode er de uansett
- Påskemuffins Vaniljemuffins med gul glasur - Kanskje påskens beste dessert Appelsinfromasj med appelsingele - Brownie babies Deilige sjokoladekuler som smaker brownie - Marsipanegg Proteinrik marsipan med sjokoladetrekk - Nøttekarameller Deilige karameller med nøtter, toppet med sjokolade - Påskens sunne suksess Gul mandelkake ala suksessterte - Påske cupecake Appelsinmuffins med appelsinglasur - Appelsinfromasj Proteinrik appelsinfromasj i appelsinskall - Påskemarsipan Marsipan med smak av appelsin - Påskesjokolade Hjemmelaget sjokolade med appelsinsmak Håper du fant noe som fristet til påskekosen
I tillegg bakte vi deilige vaniljemuffins i Mikke-muffinsformer. En Mikke Mus kake er ikke vanskelig å lage, og denne kaken har så mye sjokolade i glasuren at det nesten er umulig å stoppe å spise
Jeg hadde en del proteiner igjen å dekke for dagen, så jeg lagde Kristine Weber's vaniljemuffins. Som "glasur" brukte jeg 1 eggehvite og 15gr vaniljeproteinpulver
Sitroncupcake med sitronglasurVaniljemuffins med kaffeglasurFerdigpakke med muffins fra Betty CrockerSmørmuffinsMochamuffinsSå til de tre forskjellige glasurene