Søte muffins med rosa smørkrem og strøssel. Lillesøsteren min, Amalie har et prosjekt på skolen som går ut på å samle inn penger til de sultrammede på Arfrikas Horn
Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Smørkrem. En helt vanlig lørdag morgen vi ble vekket tidlig av barna bestemte jeg meg for å gjøre det beste ut av situasjonen og invitere treåringen med på å bake muffins før vi dro i butikken
Igår lagde jeg sjokolademuffins (lavkarbo) som ble kjempegode, oppskrift på de finner du HER, og i dag hadde jeg lyst å lage vaniljemuffinsmed bringebær i da jeg hadde en eske med ferske bringebær som måtte spises før de ble for gamle
Dynk de nystekte vaniljemuffinsenemed laken slik at den trekker godt inn i kakene. Vaniljemuffins. Syltetøyet "Strawberry Champagne Jam" fra Stonewall Kitchen har herlig smak og egner seg veldig godt til å lage desserter og til å fylle kaker med
Pynt dem som du vil med melis eller smørkrem eller pisket krem eller hva du måtte ha. Mange cupcakes toppes med den ene mer mektige frosting enn den andre
jeg lagde helt enkle vaniljemuffins til disse og brukte smørkrem til pynt. Demp hastigheten og tilsett resten av melkeblandingen (bruk en slikkepott for å få med rester langs kanten)
Bland dette inn i smørkremen vekselsvis med fløten. Sett metallbollen over en kjele med litt kokende vann (bollen skal ikke være i berøring med vannet og må være stor nok til at det blir tett rundt kanten av kjelen)