Jeg har ikke helt kommet i gang med bloggingen i det nye året, så da tar vi en fin liten reprise og oppdatering på en supergod smoothie som varmer deg i vinterkulden – selv om den er kald
Hell blandingen tilbake i kasserollen og sett den på platen igjen på svak varme. Gjenta dette til iskremen er nesten stiv, da fyller du iskremen i de formene den skal oppbevares /fryses i samtidig som du blander inn bjørnebær
Panecotta med hurtigpepperkake og varmebjørnebær parfymert med wiskey Dette ble tilsammen to dagers jobb for oss fire, det var underholdene og slitsomt
Smelt smøret ved lav varme og ta fra den varme platen og tilsett den mørke hakkede sjokoladen. Pynt med bær, gjerne blåbær, bjørnebær, bringebær eller rips før servering
Ta gelantinplaten ut av vannet, og rør den inn i den varme saften. Multer, skulle det vise seg i løpet av kvelden, har fått navnet mûre arctique – arktisk bjørnebær – på fransk