Varme kokt bayonneskinke oppskrifter

Kokt  skinke  frå  eige  kjøkken

Kokt skinke frå eige kjøkken

Når vatnet har kokt opp, skrur du varmen ned og har i skinkene. Den blir lagt i saltlake, og deretter trekt på svak varme – før den får kjøle seg ned i krafta, slik at den held seg rimeleg saftig
Stekt ris med bayonneskinke

Stekt ris med bayonneskinke

Ha litt olje i en stor wok eller stekepanne og varm den opp til middels/ høy varme. 300 g kokt ris, kald. 200 g bayonneskinke, i biter. Rør inn 300 g kokt ris og stek videre under omrøring i 2 – 3 minutter. Bland egg og ris sammen og tilsett 200 g bayonneskinke, 2/3 grønn paprika og 1 rød chili. 300 g kokt ris, kald. 200 g bayonneskinke, i biter
Honning-  og  sennepsglasert  skinke

Honning- og sennepsglasert skinke

Sett ei jerngryte på middels varme på komfyren. Her serverte dei såkalla bayonneskinke med bernaisesaus til
Risotto med gresskar

Risotto med gresskar

Skru opp varmen og tilsett vinen. Prøv denne risottoen med rester av kalkunmiddagen eller med bayonneskinke til