Når vatnet har koktopp, skrur du varmen ned og har i skinkene. Varmen skal ikkje vere så sterk av skinkene koker, men opp mot kokepunktet – slik at skinkene trekker fint
Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Sett på svak varme til osten er smeltet og rør av og til. Bare kutt den i små biter , frys i beger eller pose og ta opp når du skal lage noe med smeltet ost på
Varme, fete og søte som de var, var de en mild og god kontrast til de andre smakene i forretten. Derfor er det ikke tilfeldig at jeg valgte å servere det oppi sylindriske former av sprøstekt serranoskinke
Hold schnitzlene varme i stekeovn dersom du skal steke mange. Ikke legg for mange schnitzler i pannen samtidig, da vil stekepannen miste mye temperatur og du risikerer at kjøttet blir kokt i steden for stekt
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Stek på middels varme i ei tørr stekepanne, og snu etterhvert og stek på andre siden også. Jeg tok oppoppstekt kjøttdeig og Mango Chutney , så da var måltidet ferdig planlagt
Kok opp og ha i den varme kyllingkraften. Ta bort fra varme og visp inn smeltet smør litt etter litt. Ha kokt eddik i løk og soppblandingen, resten av soppen samt den reduserte rødvinen
Stek den så på sterk varme ei stund. Baconen etter den er ferdigoppkuttet. Dagens enkle oppskrift kan konsumeres til alle døgnets måltider, frokost, middag og kveldsmat
Noe lages dagen i forveien og varmesopp. Varme smørbrød, gryteretter, curries, supper osv. Fløtebasert portvinssaus, kokt på innmat og sjy (se oppskrift lenger ned)