La dem renne av på kjøkkenpapir, og server dem varme. Kok opp vann i en kjele. Først laget jeg en potetmos som jeg så steker i stekepannen med olje til den får en gyllenbrun skorpe
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Stekes i en blanding av solsikkeolje og meierismør på sterk varme, i ca. Her har jeg stekt biffen hel, skjært den i skiver og lagt den på toppen av retten før servering
Varm opp smør i en stekepanne, prøv å steke litt av røren så du ser om det bruser. smør til steking. Legg en epleskive i røren om gangen, snu den rundt med en gaffel og legg den i stekepannen
Inspirasjon til denne oppskriften har jeg fått av Wenche i GMN, men det er ingen kopi. Hvis du ikke har ovnssikre suppeboller legger du loffen på en bakepapirkledt stekeplate og steker i ovnen til loffen er sprø og osten smeltet
Skjær ruter i fettet på brystet og stek det på middels varme med fettsiden ned i ca. Press så saften lett fra sitronbåtene over potetene og legg sitronbåtene oppi formen sammen med potetene
Begynn nederst og jobb deg oppover. Stek på 180 grader i ca. Kok opp 1/3 av bringebærpuréen, skvis ut vannet av gelantinplatene og la de smelte i den varme puréen. Kok opp 170 gram sukker og vann til 121 grader