Kok opp og la den trekke på svak varme frem til servering. Jeg serverte oksesteken med perfekt kokte mandelpoteter, pannestekte gulrøtter, butterdeig med soppstuing og peppersaus med grønn pepper ✿
Varme, fete og søte som de var, var de en mild og god kontrast til de andre smakene i forretten. Forretten gjestene fikk denne gangen besto nærmere bestemt av stekt steinbit, kokos- og korianderskum i sylindere av sprøstekt serranoskinke, og nordmørstang med lime og soyasaus
Skjær grønnsaker i biter, stekes i stekepanne på middels varme,. Stekte grønnsaker. En klassisk oksestek er fremdeles ønsket til søndagsmiddag og som selskapsmiddag hos mange
Bland like mengder smør og olje i en stekepanne, varm opp det til høy middels varme og brun kjøttet godt på begge sider etter å ha gnidd det med salt og pepper
Spe med varm væske og la steken surre under lokk på svak varme eller i ovnen (ca. Server steken med saus, kokte eller stekte poteter, kokte grønnsaker, stekt løk og bladsalat, tyttebærsyltetøy eller ripsgelè og pickles