Varme tallerkener oppskrifter

Deilig kremet Kylling gryte

Deilig kremet Kylling gryte

Sett på en stekepanne på nest sterkeste varme og ha 2 ss smør i pannen. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden
Oppskrift: Vårruller

Oppskrift: Vårruller

I frityrkoker må du varme opp oljen på forhånd før du har vårrullene i. Vårruller er perfekt til å fryse ned, og varme opp i ovnen når du måtte ønske
Kebab-inspirert middag

Kebab-inspirert middag

Tilsett krydderblandingen og chili og la det stå å varme seg noen minutter slik at smakene får satt seg
Ostefylt Kylling snurret i Parma skinke

Ostefylt Kylling snurret i Parma skinke

Stek så kyllingfileten i stekepannen på nest høyeste varme i 3 -4 minutter pr side. Parmaskinke er veldig godt, spesielt når du snurrer den rundt kyllingen Visste du at parmaskinken med kronemerket på betyr at skinken er lagret i minst 12 måneder, og kun de beste skinkene brennmerkes med denne kronen og selges som parmaskinke
Deilig kremet Kylling gryte

Deilig kremet Kylling gryte

Lage retten Sett på en stekepanne på nest sterkeste varme og ha 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden
Pad Thai med kylling

Pad Thai med kylling

Så skrur du av varmen. Fordel blandingen på tallerkener og strø over med vårløk, seet chili sauce og peanøtter/chashewnøtter
Andebryst med rotmos og rød saus.

Andebryst med rotmos og rød saus.

Server anden på varmetallerkener.  Varm opp olje og smør i ei stekepanne på sterk varme. Stekt andebryst servert med rotmos og rød saus
Lutefisk «Larousse Gastronomique 2006»

Lutefisk «Larousse Gastronomique 2006»

Anrett på store varmetallerkener. Hold dem varme i en kasserolle med litt smør. Kok og skrell potetene. Lag bechamelsaus av 1/2 liter fløtemelk og 2 ss hvetemel rørt sammen med 30 gram smør og litt salt
Lise’s enkle søndagsgryte

Lise’s enkle søndagsgryte

La koke på svak varme i 20-30 minutter, rør av og til eventuelt tilsett mer vann om du synes den blir for tykk i konsistensen
Torsk med mascarpone i folie

Torsk med mascarpone i folie

Om du skulle ha noe til overs er det perfekt for en ekstra god lunsj dagen etter som kan varmes i mikroen på jobb
Rognebærgele

Rognebærgele

*Geleen has på varme,rene og sterile glass. Jeg plukket rognebær i Heidal  og nå er rognebærgeleen laget og står klar til bruk
Oreo Madness

Oreo Madness

Ha vann og sukker i en kjele og varm opp på middels varme til sukkeret har smeltet. Skru opp varmen på platen og la blandingen koke uten å røre mer i den
Lammecarré med rødvinssaus

Lammecarré med rødvinssaus

Brun kjøttet på middels høy varme i en blanding av smør og nøytral olje i ca fem minutter. Dette mine venner er noe av det beste jeg vet
SUNN MAT ER GOD MAT

SUNN MAT ER GOD MAT

Mikrokake, oppskrift her, med varme bær, kesam, peanøttsmør, Detour proteinbar biter og druer. Eple, ananas, kiwi, varme jordbær, kakaonibs og linfrø