Viltsaus sopp oppskrifter

Godt med hjemmelagde eddiker og oljer

Godt med hjemmelagde eddiker og oljer

Prøv litt i viltsausen. På bildet viltolje, markjordbæreddik, tørket rødskrubb og steinsopp. av rensdyr og hare og potetpuré med steinsopp
Elghakk på fransk!

Elghakk på fransk!

Har kikket på forskjellige oppskrifter, og det meste inneholder jo sopp. Elghakk på fransk, hachis 500 g grovkvernet elgkjøtt En grovhakket løk 5 fedd hvitløk Tre--fire finkuttet gulrøtter 150 -200 g finkuttet sellerirot brun saus og viltsaus salt, pepper
FINNEBIFF MED TILBEHØR-OPPSKRIFT:

FINNEBIFF MED TILBEHØR-OPPSKRIFT:

Bland en pakke viltsaus med en pakke fløtesaus. Stek soppen(gjerne sammen med litt hvitløk). 2 bokser champingjong sopp

Storfe, fjordfe og vulkansk vin

Sausen jukset jeg med, og brukte Jacob’s viltsaus, innkjøpt på Meny. Den er ganske kraftig og har en god andel taniner, som gjør at den tåler mat med mer tyggemotstand, den er rik på balsamiske toner og skriker etter å få skogsaromaer i maten som sopp, urter og spirer
Ytrefilet av hjort med høstens godsaker  !

Ytrefilet av hjort med høstens godsaker !

Servert med pannestekte gulrøtter, plommer, sopp, sjalottløk, mandelpoteter og viltsaus. Viltsaus *. Nå er det sesong for sopp og plommer -så pass på og nyt dem når de er på sitt beste

Hjortfall i morgengry

Serveres med god viltsaus, poteter, sopp og grønnsaker etter eget ønske. Det er grytidlig morgen. Det er helt mørkt og jeg skimter knapt hvor jeg går
Reinsdyrfilet med viltsaus

Reinsdyrfilet med viltsaus

Reinsdyr med rosenkål, viltsaus, sopp og rørte tyttebær er en av familiens faste selskapsmiddager. Sopp, brokkoli og/eller rosenkål, kokte poteter og tyttebærsyltetøy (eller rognebærgelé)

Villsvin i viltsaus

Server poteter med sopp på toppen av villsvinkjøttet, som skal skjæres i fine stykker. sopp. Putt kjøttet i en pose og hell marinaden over
Hjort: Spis i sesong

Hjort: Spis i sesong

Med så flotte norske produkter tenker du sikkert at hun Helle, ja, hun skal vel lage en deilig viltsaus med einebær og rosenkål og sopp til