Har kikket på forskjellige oppskrifter, og det meste inneholder jo sopp. Elghakk på fransk, hachis 500 g grovkvernet elgkjøtt En grovhakket løk 5 fedd hvitløk Tre--fire finkuttet gulrøtter 150 -200 g finkuttet sellerirot brun saus og viltsaus salt, pepper
Sausen jukset jeg med, og brukte Jacob’s viltsaus, innkjøpt på Meny. Den er ganske kraftig og har en god andel taniner, som gjør at den tåler mat med mer tyggemotstand, den er rik på balsamiske toner og skriker etter å få skogsaromaer i maten som sopp, urter og spirer
Servert med pannestekte gulrøtter, plommer, sopp, sjalottløk, mandelpoteter og viltsaus. Viltsaus *. Nå er det sesong for sopp og plommer -så pass på og nyt dem når de er på sitt beste
Reinsdyr med rosenkål, viltsaus, sopp og rørte tyttebær er en av familiens faste selskapsmiddager. Sopp, brokkoli og/eller rosenkål, kokte poteter og tyttebærsyltetøy (eller rognebærgelé)