Vin av rabarbra oppskrifter

Rabarbra pai

Rabarbra pai

Rabarbra brukes mye i moderne matlaging, enten alene eller i blandinger, og her kan nevnes syltetøy, saft, grøt, suppe, kaker, is, chutney og vin

Rabarbra og jordbærkompott.

Oppskriften er inspirert av bladet mat og vin. Enkel med fløte, guttenes favoritt. Rabarbra og jordbærkompott
Pai med rabarbra og eple

Pai med rabarbra og eple

Rabarbra kan brukes til syltetøy, saft, grøt, suppe, kaker, is, vin og chutney, men du kan like gjerne spise den alene også
Hjemmelaget likør.

Hjemmelaget likør.

Og for oss som ikke brenner selv, finnes det bra utvalg av billig vodka og sprit på Vinmonopolet. Vin fra Loire og Tarte Tatin
Sviddå tar en smaksbombe

Sviddå tar en smaksbombe

Ha kokt eddik i løk og soppblandingen, resten av soppen samt den reduserte rødvinen. Her kommer framgangsmåten på Parmapakket breiflabb med rødvinssaus, pannestekte kamskjell og sitron saboyenne til fire voksne
Rabarbrasaft

Rabarbrasaft

Tips fra ICA er å tilsette hvitvin, musserende vin eller gin for en fin velkomstdrink. med smak av sitron og vanilje
Rabarbrasuppe

Rabarbrasuppe

Kok opp vinen i en kjele og tilsett rabarbrabitene sammen med halvparten av sukkeret. Tilsett resten av sukkeret
Trylledrikk

Trylledrikk

Hvis du heller litt av den i et cocktailglass og topper med musserende vin eller champagne, har du tidenes beste (jeg lover) rabarbrabellini
RABARBRASAFT-OPPSKRIFT:

RABARBRASAFT-OPPSKRIFT:

Derfor bør barn og ammende kvinner som trenger mye kalsium, ikke overdrive inntaket av planten. Den kan spises naturell eller brukes i kaker og pai, grøt, kompott, sylting, saft eller i hjemmelaget vin
Barndomsminner for voksne

Barndomsminner for voksne

Avkoket smaker nemlig nydelig med for eksempel cava, musserende vin eller champagne - og vips så har du en rabrabrabellini

Flott på Potetkjelleren

av torill. Forretten vår var spermhval med creme fraishe-is, agurk, ruccola og rabarbra. Restauranten omtaler seg selv som en folkelig gourmetrestaurant og er svært opptatt av at gjestene skal trives og få en god opplevelse når de er der

Flott på Potetkjelleren

Restauranten omtaler seg selv som en folkelig gourmetrestaurant og er svært opptatt av at gjestene skal trives og få en god opplevelse når de er der

Konge fra Contino

Underveis ble jeg hodestups forelsket i vinene til Contino, en moderne produsent som er en del av C. I juni i fjor besøkte jeg Rioja sammen med en gruppe andre vinstudenter
Rosa poesi på flaske.

Rosa poesi på flaske.

Den deilige, lett perlende vinen med elegante, små bobler har en myk og fyldig munnfølelse og en intens, leskende og moden friskhet som balanserer den delikate og saftige smaken av jordbær, bringebær, rips og rabarbra, og det hele avrundes i en lang, ren og sprudlende kirsebærpreget avslutning med livlig friskhet
Noma – København

Noma – København

På siden kommer nøye utvalgt vin inn som er så deilig og en service som man kun opplever på så gode restauranter