Vin av tyttebær oppskrifter

Tradisjonell RIBBE til Julemiddagen !

Tradisjonell RIBBE til Julemiddagen !

Rødvin til ribbe bør være en frisk og fruktig vin, for eksempel av druene Pinot Noir eller Barbera. Steking av ribbe dagen før den skal serveres
Elghakk !

Elghakk !

Enkelte bruker også andre rotgrønnsaker, noen tilsetter også litt portvin eller tyttebær rett i sausen
Likørtider.

Likørtider.

Kan brukes som en sommercocktail sammen mineralvann eller musserende vin. Og det var munkene som var de ivrige produsenten av det nye nytelsesmidlet
Finnbiff

Finnbiff

Kan erstattes av vann eller rødvin (gjerne den du eventuelt skal drikke til maten). Tilsett så vann/kraft/vin og la det koke opp
Kjøttkaker av kylling med kålstuing ஜ

Kjøttkaker av kylling med kålstuing ஜ

Serverer dem i god brun saus, med kokte poteter, hjemmelaget kålstuing og tyttebær. Kjøttkaker kan gjøres litt sunnere, men like gode hvis du bytter ut kjøttdeig av storfe med kyllingkjøttdeig
Vill gryteglede

Vill gryteglede

Ha alt over i gryten og kok ut pannen med rødvin. Kok opp, la det småkoke uten lokk til det meste av væsken har fordampet og sellerien er helt mør