Vin til oksestek oppskrifter

Hvor ble oksesteken av?

Hvor ble oksesteken av?

Man kan til og med ta et glass øl eller vin mens man jobber med maten. Kraften fra steken kan spes med både vann, vin, bokkøl eller annen kraft
Fløtegratinerte poteter  ♥ஜ

Fløtegratinerte poteter ♥ஜ

" Er som poteten kan brukes til alt. Oksestek med fløtegratinerte poteter Ingredienser. Fløtegratinerte poteter passer til både kjøtt- og fiskeretter,
Rødvinssmør til sadel

Rødvinssmør til sadel

Eller på lammelår, eller oksestek eller, eller. Rødvinssmøret er trolig godt til alt kjøtt og jeg tror det med hell kan brukes rett på en enkel biff
Brasato al Barolo

Brasato al Barolo

Oksestek marinert i Baralovin. 1 kg oksestek, gjerne lår. 1 stilk rosmarin.   Tøm over vin og mariner i 12 timer.   Tilsett marinaden og la det småkoke i 5 min. 1 kg oksestek
Rødt og godt fra Italia.

Rødt og godt fra Italia.

Rødvinentil varme sommerdager og lyst kjøtt. Dagens vintest er vin fra Italia. Passer like bra tiloksesteken som til lam
Brasato al vino

Brasato al vino

Vinen er helt i til det akkurat dekker. En forholdsvis kraftig, men svært enkel rett å tilberede, hvis du er litt tålmodig

Oksestek i gryte

Tilsett krydder, grønnsaker, vin og kraft og legg lokk på. Ha halvparten av kraften i denne massen og smak til med salt og pepper

Oksestek

Tilsett ekstra kraft, vin eller sennep og soyasaus. Oksestek kan serveres med stekt sopp, stekt småløk, kokte grønnsaker og poteter