Oksestek med fløtegratinerte poteter, stekte grønnsaker og portvinsaus ♪. En klassisk oksestek er fremdeles ønsket til søndagsmiddag og som selskapsmiddag hos mange
Les mer om produktet på hjemmesiden til Crock-Pot Norge. Du kan velge mellom åtte forhåndsinnstilte funksjoner og oppnå samme gode smak som ved langtidstilberedning, på under én time
Og Bra er hjemstedet til Carlo, så hva var vel mer naturlig enn å legge Slow Food til hjembyen i Piemonte, Italias og en av verdens beste mat og vinområder
En klassisk oksestek er fremdeles ønsket til søndagsmiddag og som selskapsmiddag hos mange. Den har fulgt oss i mange generasjoner og det håper jeg den kommer til å fortsette og gjøre
Oksestek marinert i Baralovin. 1 kg oksestek, gjerne lår. 1 stilk rosmarin. Tøm over vin og mariner i 12 timer. Tilsett marinaden og la det småkoke i 5 min. 1 kg oksestek