Det er det samme om du bruker vineddik, balsamicoeddik eller annen type eddik. Det er det samme om du bruker vineddik, balsamicoeddik eller annen type eddik
Vinaigre, eller vineddik er druevin som blandes med eddiksprit og vann. Selv foretrekker jeg god vineddik som basis for krydder- og urteeddik, og en god olivenolje som basis for tilsvarende oljer
75 gram vineddik. 75 gram vineddik. No er rabarbraen på sitt beste. Her er mine beste rabarbraoppskrifter. Det er litt høgtid over det hos oss, når det nærmar seg det første rabarbramåltidet
Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik. 2 andebryst 1 boks eller glass steinfrie kirsebær i lake 2 ss vineddik 1 ss hønsebuljongpulver 2 ss konjakk salt pepper. 2 ss vineddik
Saus til kylling Print Ingredienser Sennepssaus ½ dl rødvinseddik 3 ss sukker 70 gram smør 3 dl kremfløte 1 dl sennep (gjerne grov) ½ dl konsentrert kyllingkraft eller buljong/fond Karrisaus 1-2 ts karri 2 dl crème fraîche 2 ss smør (ikke margarin) ca 1 dl ananasjuice pepper og salt Instruksjoner Sennepssaus Kok inn sukker og vineddik til en kremet konsistens