Vårruller er perfekt til å fryse ned, og varme opp iovnen når du måtte ønske. Det går også ann å steke dem iovnen, men de vilikke få den samme sprøheten
Vårruller er noe vi har hatt lyst til å lage i lang tid hjemme hos oss. Knaskende sprøtt, herligsaftig og masse smak fra grønnsaker, kylling og spennende krydder
Jeg fikk denne oppskriften av en nabo etter å ha vært på en supergod lunch hos henne. Ioriginaloppskriften var det egentligscampi, men jeg har byttet ut scampi med kjøttdeig for det liker alle iheimen best
Vil du også lage smilendevårruller. I dag har jeg smilt fra ende til annen på jobb. Perfekt til to sultne mager og en ekstra sulten fryseboks som får masse deiligevårruller å ta vare på
Man kan også steke vårrullene iovnen ved å pensle dem med olje også steke dem – men jeg synes de blir enda bedre når de kokes/stekes i olje på denne måten – selvom det er litt mer usunt
Slik lager du herligeminivårruller med mye smak og lite stress. Disse smakfulle og sprøe vårrullene med scampi, harissa og friske urter er veldig enkle å lage og trenger IKKE å frityrstekes